Ritesh Pandey का यह सुपरहिट Sad Song Speed Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – याद (Yaad) | इस गाना को लिखे है Kundan Preet जी जबकि म्यूजिक दिए है आशीष वर्मा जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –
Yaad – Lyrics (Sad song)
Bhulwalo Pa Batiya Kawano Bhulat Na Baate
Gauwa Me Aaila Ta Kuchhahu Dhadhkaate
Bhulwalo Pa Batiya Kawano Bhulat Na Baate
Gauwa Me Aaila Ta Kuchhahu Dhadhkaate
Ki Jaise Hamke Satawe Tohke Ho oooo
Ki Jaise Hamke Satawe Tohke Satawela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na
[Music…]
Pahile Ta Phoolawa Gulab Hokha Khil Ke
Chahka Chiraiyan Jaise Hamra Se Mil Ke
Pahile Ta Phoolawa Gulab Hokha Khil Ke
Chahka Chiraiyan Jaise Hamra Se Mil Ke
Ab Jab Ferelu Najariya Dil Samajhwela Ki Na Ae Jaan
Ab Jab Ferelu Najariya Dil Samajhwela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na
[Music…]
Bhale Na Sunale Okar Kehu Ke Rowaiya
Dali Se Tutate Kundan Sukh Jale Pataiya
Bhale Na Sunale Okar Kehu Ke Rowaiya
Dali Se Tutate Ashish Sukh Jale Pataiya
Kehu Ritesh Ke Khabariya Bata Lawela Ki Na Ae Jaan
Ho Kehu Hamaro Khabariya Bata Lawela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na Ae Jaan
Tohro Ke Yaad Hamar Aawela Ki Na
तोहरो के याद हमार आवेला की ना – लिरिक्स
भुलवलो प बतिया कवनो भूलत ना बाटे
गवुआ में आइल ता कुछहु धड़काते
भुलवालो प् बतिया कवनो भूलत ना बाटे
गवुआ में आइल ता कुछहु धड़काते
की जैसे हमके सातवे तोहके हो
की जैसे हमके सातवे तोहके सतावेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान
[म्यूजिक…]
पाहिले ता फुलवा गुलाब होता खिल के
चहकत चिरैया जैसे हमारा से मिल के
पाहिले ता फुलवा गुलाब होता खिल के
चहकत चिरैया जैसे हमारा से मिल के
अब जब फेरेलु नजरिया दिल समझावेला की ना ऐ जान
अब जब फेरेलु नजरिया दिल समझावेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान
[म्यूजिक…]
भले ना सुनले ओकर केहू के रोवइया
डाली से टूटते कुंदन सुख जाले पतईया
भले ना सुनले ओकर केहू के रोवइया
डाली से टूटते आशीष सुख जाले पतईया
केहू रितेश के खबरिया बता लावेला की ना ऐ जान
हो केहू हमरो के खबरिया बता लावेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान
तोहरे के याद हमार आवेला की ना ऐ जान